Most más minden! Házasság, váltás más és más 2024 évben!

Most más a start fiataloknak diploma után, vagy éppen diploma nélkül! Első közös ingatlan?!

Most a CSOK plusz egy más helyzet lehet a fiatalok közül sokaknak, de az adótartozás nélküliség, a több éves TB viszony már okozhat gondot az igénylők között.

Ma más érvek szólnak egy ilyen CSOK igénylés mellett, ahogy a vállalt gyermekek száma is komolyan kiértékelendő.

Fiatalok részére egy közös elhatározás házaspárként nagy váltás, ahogy a meglévő ingatlanok okos bevonása is új és más helyzetet hozhat. (Örökölt panellakás stb.)

glass-ball-389775_960_72011

Ez ma más…..

Más ma a start, amikor megfontolt döntéssel városból vidékre költözés a döntés a fiatal házasoknál.

Felidézünk pár alapvetően hangsúlyos érvet, ami mindenképpen új helyzetet hoz a fiataloknak nagyváros után:

A panellakásból vidéki kertes házba való költözés számos érzelmi és anyagi szempontból is előnyös lehet. Az alábbiakban áttekintünk itt fontos gondolatokat a költözz 2024 szemlélet jegyében:

1. Nyugodt, természetközeli környezet: A vidéki kertes házak gyakran csendes, zöldövezeti területeken találhatók, ahol a zaj és a szennyezés szintje alacsonyabb. Ez lehetőséget nyújt a nyugodt, kiegyensúlyozott életre, távol a városi nyüzsgéstől.

A természettel való közvetlen kapcsolat pozitív hatással lehet az érzelmi állapotra, csökkentve a stresszt és fokozva a jólétet. Apróhirdetők adhatnak jó tippet!

Új helyzet
Új helyzet….

2. Nagyobb terület és szabadság: A kertes házak rendszerint nagyobb telekkel rendelkeznek, ami több szabadságot és térérzetet biztosít.

Ez kiváló lehetőséget nyújt saját kert gondozására, kertészeti tevékenységekre, vagy akár háziállatok tartására.

A terasz vagy kert ideális hely lehet szabadtéri tevékenységekhez, családi piknikekhez, vagy akár egy kerti grillezéshez. Társasági élet szűk, vagy szélesebb körben előnyösebb lesz….

3. Hosszú távú befektetés: A kertes házak értéke gyakran stabilabbnak bizonyulhat hosszú távon, különösen, ha a határhoz közelebb, vagy tó mellett vidéki területen fekszenek.

Ezen kívül a saját kert és ingatlan lehetőséget teremt az otthoni fejlesztésekre, ami tovább növelheti az ingatlan értékét. Így a kertes ház vásárlása befektetés is lehet a jövőre nézve. Home office teret nyerhet!

Kertes ház jó közlekedéssel szépítése alapelve: Minden hozzáadott forint kisebb hasznot is hoz!

A fiataloknak nagy váltás, de értékes döntés a vidékre költözés. Ez  ma más szempontokat is igényel.

Most a helyzet kedvezőbb a fiatal pároknak, de más és más az igénylés lehetősége az előzmények  szerint. (lásd. jövedelem, TB jogosultság, mobilitás formái stb.)

Hinterlasse einen Kommentar